Γενικές Πληροφορίες

ΧΡΟΝΟΣ – ΤΟΠΟΣ
Το Συνέδριο πραγματοποιείται  στις 11 – 14 Μαΐου 2017  στην Κέρκυρα, στο Ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace.


ΓΛΩΣΣΑ
Επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική.


MΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ (CME CREDITS)
Το Συνέδριο έχει λάβει 24 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.


ΕΚΘΕΣΗ
Καθ΄ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου λειτουργεί Έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων και ιατρικών εκδόσεων.


ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
Η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου ώρα 20.00 στην Αίθουσα «ΚΕΡΚΥΡΑ»  του ξενοδοχείου Corfu Holiday Palace.
Θα ακολουθήσει Δεξίωση Υποδοχής στην πισίνα του ξενοδοχείου για όλους τους συνέδρους.


ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ
Το επίσημο δείπνο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου στις 21.00 στο ξενοδοχείο GRECOTEL IMPERIAL.
Συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο διαμονής των Συνέδρων.


ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα προβληθεί η ταινία “REFUGEE HIGHWAY” του Χρόνη Πεχλιβανίδη. Η προβολή θα γίνει την Παρασκευή 12 Μαΐου και ώρα 21.00 στην αίθουσα «ΚΕΡΚΥΡΑ»  του ξενοδοχείου Corfu Holiday Palace., με ελεύθερη είσοδο. Θα ακολουθήσει σχολιασμός & συζήτηση.


ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ – BARCODE
Για την παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου οι σύνεδροι είναι απαραίτητο να φέρουν την ονομαστική της κονκάρδα που χορηγείται από τη γραμματεία κατά την εγγραφή και παρακαλούνται να τη φορούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου.
Στην κονκάρδα εγγραφής θα υπάρχει γραμμωτός κωδικός (barcode) ο οποίος θα σκανάρεται σε ειδικό μηχάνημα κάθε φορά κατά την είσοδο και έξοδο του συνέδρου από τη συνεδριακή αίθουσα, καταμετρώντας τις ώρες  παρακολούθησης.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Η αξιολόγηση του Συνεδρίου θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω των υπολογιστών που θα βρίσκονται στο χώρο του Συνεδρίου καθ’ όλη τη διάρκεια του επιστημονικού προγράμματος και είναι  απαραίτητη για τη λήψη του πιστοποιητικού παρακολούθησης.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Το πιστοποιητικό παρακολούθησης θα παραδίδεται από την Γραμματεία του Συνεδρίου, με την προϋπόθεση παρακολούθησης του 60% των συνολικών ωρών του επιστημονικού προγράμματος, σύμφωνα με την τρέχουσα εγκύκλιο του ΕΟΦ, και της ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής αξιολόγησης.


ΒΡΑΒΕΙΑ

Στο συνέδριο θα απονεμηθούν τα εξής βραβεία:

  • Ένα Βραβείο εις μνήμην Μαρίας Ζαούση με θέμα «Διπολική Συναισθηματική Διαταραχή», ύψους 1.000 ευρώ
  • Ένα βραβείο εις μνήμην του Επιτίμου Προέδρου της ΕΨΕ, Καθηγητού Ανδρέα Παράσχου με θέμα «Διαταραχές του σχιζοφρενικού φάσματος», ύψους 1.000 ευρώ

Οι βραβευθείσες εργασίες θα ανακοινωθούν στην Τελετή Λήξης του Συνεδρίου.


ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΜΙΛΙΩΝ

Σύμφωνα με τις αρχές της ΕΨΕ, οι περιλήψεις των εργασιών (Προφορικών και ηλεκτρονικά Αναρτημένων), Διαλέξεων, Στρογγυλών Τραπεζιών και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων δημοσιεύονται σε ειδική ηλεκτρονική έκδοση του Περιοδικού «ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ», το οποίο θα διανεμηθεί σε όλους τους σύνεδρους.